• 044 970 6953
  • info@funkypole.fi

Projekti FunkyPole

FunkyPole > Uutiset > Projekti FunkyPole

Projekti FunkyPole

Tiina Jaakkola maalis 14, 2016 1 503

image1FunkyPole on nyt täällä. Eilen vietimme studion avajaisia ja ihmisiä olikin liikkeellä paljon! Kiitos kaikille kävijöille.

Aikamoinen matka on kuljettu ensimmäisestä tankotunnista tähän päivään. Viime syksynä en todellakaan olisi uskonut omistavani seuraavana keväänä tankotanssistudiota, mutta niin vain kävi. Kiitos mahtava Sini, joka teki vaikutuksen jo ensimmäisellä tunnilla. Kiitos myös ammattitaitosi jakamisesta ja ideoista, joita projektin edetessä olet antanut!

Rakensimme studion ja kaiken siihen liittyvän todella nopealla aikataululla, mutta pikaisesta vauhdista huolimatta olen enemmän kuin tyytyväinen ulkoasuun. Brändäyksen ja materiaalien suunnittelun hoiti alusta asti ihan huikea Enni Lehtinen, jonka sain houkuteltua projektiin mukaan. Kiitos Enni kun jaksoit veivata matskuja edestakaisin, kun meikäläinen pohti vaihtoehtoja suuntaan jos toiseen!

Funkyn kotisivut rakensi Antti Halinen, joka on toteuttanut aiemmin myös minun omat kotisivuni. Mielettömän hyvää jälkeä taas kerran, kiitos Antti!

Suuri kiitos lähtee rakennustiimille, jonka ansiosta studion avajaisia eilen vietettiin. Isäni oli rakennusprojektin kantava voima, vaadittiin pitkää pinnaa ja pitkääkin pidempää päivää, mutta se kannatti. Kiitos isä! Kiitos myös ihan joka ikiselle, joka on ollut naputtelemassa listoja paikalleen, maalaamassa tai raksaamassa ylipäätään. Kiitos myös teille, jotka olitte apuna ompelu- ja siivouspuuhissa, ilman jokaista teistä avajaisia ei olisi vietetty eilen sunnuntaina!

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä. Kiitos rakas avomieheni, kun kannustat ja tuet sekä toimit sopivasti käsijarruna tilanteen tullen. Panostuksestasi tähän 120 prosenttisesti  ja mukana olostasi elämässä Funkya alusta asti. Rakastan sinua.

Mielettömiä ihmisiä ympärillä, olen aivan pirun onnellinen jokaisesta. Tuli hieman siirappinen teksti, mutta eikö me tämän rutistuksen jälkeen vähän siirappia ansaitakin. Rak
kautta päiväänne!

Tervetuloa tankoilun ja akrobatian upeaan maailmaan FunkyPolelle!

– Tiina