• 044 970 6953
  • info@funkypole.fi

Elisa Kallio

FunkyPole > ohjaajat > Elisa Kallio
3 touko

Elisa Kallio

FunkyPole touko 3, 2016 0 1755
Fysioterapeutti.

Nimeni on Elisa ja olen kotoisin Kiteeltä (lue Kittteeltä) Pohjois-Karjalasta. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta Savonniemen kampukselta Savonlinnasta keväällä 2013. Valmistumiseni jälkeen sain töitä täältä Kouvolasta ja sille tielle olen jäänyt. Kouvolaan ihastuin siksi että täällä on hyvät puitteet harrastaa, välimatkat ovat lyhyet ja alkututustumisen jälkeen ihmiset mukavia. Ennen fysioterapiaopintoja kävin liikunnanohjauksen peruskurssin (LOP) Kisakallion urheiluopistossa, suoritin FISAF kuntosaliohjaajan sekä uinninvalvojan pätevyydet.

Ennen tankotanssia liikuntaharrastuksiini kuuluivat kuntosaliharjoittelu sekä tanssi. Savonlinnassa asuessani kokeilin ensi kerran tankotanssia opiskelukaverini soluasunnossa ja voi kamala kun ensimmäinen inversio tuntui älyttömän vaikealta! Kouvolaan muuttaessani huomasin tankotanssituntimainoksen ja lähdin kokeilemaan lajia ihan puhtaalta pöydältä. Kipinä syttyi ja tässä sitä nyt ollaan ohjaajan roolissa. Tässä lajissa ei voi olla koskaan valmis ja se tekee tankotanssista mielenkiintoisen ja motivoivan harrastuksen. Tankotanssin lisäksi harrastan joogaa eri muodoissa sekä villakoirani viihdyttämistä.

Jos sinua kiinnostaa voiman, notkeuden ja koordinaatiokyvyn kehittäminen hauskalla ja innostavalla tavalla niin tule meidän tankotunneille! Nähdään siis FunkyPolella!

Love is the movement.

Elisa