• 044 970 6953
  • info@funkypole.fi

Jenni Riihimäki

FunkyPole > ohjaajat > Jenni Riihimäki
29 heinä

Jenni Riihimäki

Tiina Jaakkola heinä 29, 2019 0 112
Naprapaattiopiskelija.

Hei! Olen Jenni, 1995 syntynyt paljasjalkainen kouvolalainen. Opiskelen naprapaatiksi Xamkin Kotkan kampuksella, mutta harrastukset ja koti sijaitsevat yhä Kouvolassa.

Tankotanssin ja ilma-akrobatian pariin eksyin nähtyäni Cirque Du Soleilin esityksen vuonna 2016, ja lyhyen googletuksen jälkeen päädyin FunkyPolelle ensimmäiselle ilma-akrobatiatunnilleni. Aloitin siis akroilun kankailla, mutta kerta viikkoon ei riittänyt ja nälkä kasvoi syödessä, joten aloin käymään myös tankotanssitunneilla. Vuosien varrella olen innostunut myös rengastrapetsista ja notkeusakrobatiasta, ja etenkin jälkimmäinen on vienyt sydämeni täysin! Tangolla suosikkiliikkeitäni ovatkin kaikki, missä pääsen käyttämään venyvyyttäni edukseni.

Ennen ensimmäistä ilma-akrotuntiani olin sohvaperuna enkä edes ylettänyt koskettamaan varpaitani eteenpäintaivutuksessa. Olenkin hyvä todiste siitä, että nämä lajit sopivat ihan kaikille taustaan katsomatta! Ihan jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Ohjaajana minulle on tärkeintä se, että jokaisella on hauskaa ja tunneilta löytyisi haastetta ja onnistumisen iloa sopivassa tasapainossa. Tervetuloa tunneilleni!

Don´t let the fear of falling keep you from flying!

Jenni