• 044 970 6953
  • info@funkypole.fi

Sini-Susanna Paavilainen

FunkyPole > ohjaajat > Sini-Susanna Paavilainen
2 tammi

Sini-Susanna Paavilainen

FunkyPole tammi 2, 2016 0 2372
Sini viettelee äitiysvapaata. 🙂
Tutummin ehkäpä PikkuSini.
Asun Tampereella, mutta olen Kouvolasta kotoisin. Mä olen syntynyt tammikuussa 1985 ja ihan pienestä pitäen mun idoleina on ollut, Peppi Pitkätossu, Tohtori Sykerö ja pikkumyy. Edellämainittuja tyyppejä jos ajattelee, niin ei varmasti tarvitse ihmetellä miten mun harrastuksiin kuuluu akrobatia, ilma-akrobatia renkaalla ja kankailla, tankotanssi, lumilautailu ja jooga. Mä pystyn kehittämään itselleni temppuiluradan vaikka aavikolle 😀
Tankotanssiin mä hurahdin kesällä 2013 kun olin kylässä ystäväni luona, se oli kohtalokas ilta. Illan kokeilu vei mut ekalle tunnille, eka tunti johti siihen, että kotiin päästyäni tilasin oman tangon. Vuosi tästä eteenpäin (syksy 2014) alkoi mun ”opetusura”, joka päivä mä vaan rakastan enemmän sitä mitä teen.
Oppilaiden mukaan mä olen kannustava, energinen, pitkäjänteinen ja ilmeisen venyväjänteinen, motivoiva ja kärsivällinen opettaja.
Koulutuksia ja ammatteja on jo kertynyt jonkin verran, mutta mainittakoon tässä vaiheessa vaan näitä liikunnallisia, POLEFITNESS basic trainer, POLEFITNESS intermediate trainer, hyvinvointivalmentaja sekä ilmajoogaohjaaja.
Työllistän itseni oman yrityksen kautta, opetan kaikenlaista ilma-akrobatiaa, esiinnyn juhlissa ja tapahtumissa sekä teen kampaajan töitä omassa liikkeessäni Kuusankoskella hiushuone piXiessä kolmena päivänä viikossa. Tulevaisuudessa toivon mukaan opiskelen elokuva- ja teatterituotantoa Tampereella.
Hei sä luit loppuun, kivaa, toivottavasti nähdään ja pidetään hauskaa yhdessä mun tunneilla!

Work until your heroes become your rivals.

Sini