• 044 970 6953
  • info@funkypole.fi

Tiina Jaakkola

FunkyPole > ohjaajat > Tiina Jaakkola
1 tammi

Tiina Jaakkola

FunkyPole tammi 1, 2016 0 1514
FunkyPolen omistaja, personal trainer, hyvinvointivalmentaja, ilmajoogaohjaaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja-stylisti

Yrittäjän arkea on tullut eleltyä jo vuodesta 2011 asti. Koulutuksia on kertynyt matkan varrella jo useampia, mutta tie vei useamman mutkan kautta kauneusalalta liikunnan pariin. Kauneusalan töitä tein päätoimisesti muutaman vuoden lähinnä tuotantoyhtiöille ja mainostoimistoille. Töiden ohessa lähdin toteuttamaan unelmaani työskennellä liikunnan parissa ja kouluttauduin Trainer4You:n koulutusputkessa hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi.   

Urheilu on iso osa arkeani ja päälajeikseni ovatkin muodostuneet viime vuosina tankotanssi, akrobatia sekä kehonpaino- ja toiminnallinenharjoittelu.

Tankotanssia lähdin kokeilemaan ensimmäisen kerran 2015 ja se oli menoa se. Laji koukutti ja vei mennessään täysin. Tankotanssin parissa kehittyy niin voima, liikkuvuus kuin kehonhallintakin. Ensimmäisellä tunnilla en osannut odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihin tuo lajikokeilu johtaakaan.. Tässä sitä nyt ollaan, huipputiimi kasautui ikään kuin itsestään ja syntyi FunkyPole! Tuu säkin kokemaan elämyksiä, ikinä ei tiedä mihin se johtaa!

Never give up when you’re trying to reach your dreams.

Tiina